Powered by Blogger.

Thursday, 19 May 2016

Cikgu-Cikgi Nak Tahu PBPPP 2016 tu Macam Mana? Meh Baca Sini!

Salam semua!

Alhamdulillah, saya berkesempatan untuk menulis bagi memberikan info berkenaan Keberhasilan PBPPP 2016 kepada semua guru SK Taman Koperasi Polis. Sebelum ini pada 18 Mei 2016, pentadbir SK Taman Koperasi Polis telahpun menerangkan tentang hal ini namun dengan sedikit info ini, saya harap ianya dapat membantu guru-guru SKTKP. Nak tahu PBPPP itu apa? Teruskan bacaan anda di bawah.

Borang Komponen Keberhasilan

Di atas merupakan borang untuk komponen keberhasilan. Borang ini boleh dimuat turun dalam bentuk EXCEL berformula untuk memudahkan Pegawai Penilai memasukkan markah.Borang ini boleh dimuat naik daripada laman e-prestasi atau klik sahaja di SINI

Carta Alir Prosedur Penilaian Keberhasilan


Contoh Komponen Keberhasilan Yang diisi oleh Pegawai Yang Dinilai. Andalah!

Contoh Komponen Keberhasilan Yang diisi Guru Besar/Pengetua

NOTA: Untuk pengetua dan Guru Besar, Keberhasilan minimum sasaran kerja yang perlu diisi adalah 5. Pilihlah sasaran yang mudah dicapai dan boleh skor markah.

Semua dokumen boleh dirujuk dan dimuat turun di SINI 

Baik, setakat itu sahaja berkenaan keberhasilan PBPPP 2016 ini. Pastikan setiap keberhasilan yang anda tulis itu ada bukti kukuh dan nyata. Jikalau ada sebarang persoalan, boleh rujuk dengan Cik Mahanom dan Pentadbir SKTKP. 

Jangan tanya saya pula. Saya tahu mana yang tahu je.

Terima kasih.
-Cikgu Loh-
Webmaster sktkp.blogspot.my